divendres, 17 de setembre de 2010

L'exconseller Solà tancarà les llistes de SCI a Barcelona

Carles Solà i Ferrando, doctor en química per la Universitat de València, ex conseller d’Universitats, Recerca i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya entre el 2003 i el 2006, i rector de la Universitat Autònoma de Barcelona entre el anys 1994 i 2002, tancarà la llista per Barcelona que Solidaritat Catalana per la Independència presentarà a les properes eleccions al Parlament de Catalunya.

En roda de premsa celebrada avui divendres, 17, Solà ha explicat que “ha estat molt fàcil acceptar l’oferiment que em va fer Joan Laporta ja que l’única proposta que em convenç de totes les que es presenten a les eleccions del 28 de novembre és Solidaritat Catalana per la Independència”. Solà ha expressat el seu convenciment que “l’única via és la independència, Catalunya necessita tenir una estructura d’estat” i ha assenyat que “la millor escola d’independentisme és estar al Govern de Catalunya. Per aconseguir millores cal ser un Estat, no podem seguir a mercè de les lleis espanyoles per avançar”. Per la seva banda, el candidat de SI a la presidència de la Generalitat, Joan Laporta, ha agraït el compromís de Solà: “És un privilegi que tanqui la llista per Barcelona”. En l’acte, Solà també ha estat acompanyat per Alfons López Tena i Uriel Bertran.

Carles Solà també ha estat president de la Conferència de Rectors de les Universitats espanyoles (1996-1998); membre del comitè executiu de l’Associació Internacional de Presidents d'Universitat (200-02); membre del Consell de l’Associació Universitària Europea (2001-2005); membres del Comitè Executiu de la Societat Espanyola de Biotecnologia (2002-06); Doctor Honoris Causa en Ciències per la Universitat de Southampton i membre de l'Institut Americà de Enginyers Químics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada