dijous, 9 de setembre del 2010

Actes previstos per la propera Diada Nacional

DIVENDRES 10 DE SETEMBRE

Vetlla de la Diada: Solidaritat Catalana per la Independència es suma a la Marxa de Torxes, un acte unitari que recorrerà els carrers de Barcelona des de la Plaça de Pau Vila(Museu d'Història de Catalunya) fins el Fossar de les Moreres. Us convoquem a les 22 hores a Pla de Palau. A l'acte hi assistiran Isabel-Clara Simó i Uriel Bertran.

DISSABTE 11 DE SETEMBRE

De 10 a 11 h: Ofrena floral institucional al monument a Rafael de Casanova (Ronda de Sant Pere / Bruc, de Barcelona), amb l’assistència de Joan Laporta, Alfons López Tena i Uriel Bertran i altres candidats i candidates de SI a les properes eleccions al Parlament de Catalunya.

A les 16:30: Assistència a la manifestació unitària de l’11 de Setembre (inici: plaça Urquinaona). Amb l’assistència de Joan Laporta, Alfons López Tena, Uriel Bertran i altres candidats i candidates de SI a les properes eleccions al Parlament de Catalunya.

Durant tot el dia: SI disposarà d’un estand informatiu a la Mostra d’entitats dels Països Catalans (al voltant de l’Arc de Triomf / passeig Lluís Companys) i també a la Ronda de Sant Pere i al Passeig del Born de Barcelona.

DIUMENGE 12 DE SETEMBRE

Mulla't per la Independència: 11:00h a Parada L4 Ciutadella-Vila Olímpica, Barcelona

El proper diumenge, 12 de setembre, els Joves de Solidaritat Catalana per la Independència duran a terme l’acte “Mulla’t per la Independència” a la platja de la Nova Icària de Barcelona.

L’acció servirà per donar a conèixer SI d’una manera original i simpàtica, i consistirà en que el màxim de gent possible planti les seves estelades a la sorra i es banyi amb les samarretes de SI posades. Comptarem amb la presència d’Alfons López Tena i Uriel Bertran.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada