dilluns, 9 d’agost del 2010

Resum de l'Assemblea d'Adherits de SC Eixample

El passat dijous dia 5 d'agost es va constituir l'Assemblea d'Adherits de Solidaritat Catalana (SC) a l’Eixample, amb la presència de 44 assistents. En Roger San Millán, coordinador provisional de l’Eixample, va donar la benvinguda, va exposar els objectius de SC i va fer una breu valoració pel que fa a l’estat de les negociacions per intentar incorporar el màxim nombre de representants de l’independentisme per tal de concórrer amb una candidatura competitiva. S'anuncià la celebració d’una Assemblea nacional per escollir les llistes i votar el Manifest electoral —la data encara està per determinar— en la qual tots els adherits al corrent de pagament podran exercir el seu dret a vot.

En un torn obert de paraules, es va produir un interessant debat centrat sobretot en la ideologia de SC, les possibles aliances post-electorals, el vot dels diputats que surtin escollits i si hi haurà disciplina de vot o no —pel que fa a assumptes socials. Hi intervenen militants d’altres formacions polítiques (CUP’s, Reagrupament, ERC, ...) que afirmen participar a títol personal a l’Assemblea i manifesten el seu suport a SC i a la necessitat d’unificar l’independentisme sota una candidatura unitària.

Una candidatura que estableixi l'objectiu de la celebració d'un referèndum per la independència a l’agenda política del Parlament de Catalunya, i que faci un pas en favor de la regeneració democràtica del país. L'esperit essencial és el de buscar la unió, emparats per l'objectiu que tots tenim en comú, i deixar de banda les diferències estrictament ideològiques. El moment per a que els matisos ideològics entrin en joc serà un cop aconseguit l'objectiu que representa la raó de ser de Solidaritat Catalana, l'estat propi.

Es van constituir tres àrees de treball, cada una amb el seu reponsable:

- COMUNICACIÓ: Mireia Arpa i Sergi Massó. Posaran en marxa llistes de correu per a la comunicació interna —per àrees i general—, gestionaran els comptes en xarxes socials com el Facebook i exposen els dubtes respecte com procedir.
- LOGÍSTICA: Sònia Urpí. Han debatut possibles actes (paradetes, meetings, passejades, ...) a celebrar i han valorat les necessitats per poder-los dur a terme.
- ECONÒMICA: Roger San Millán. S’informa que es comunicarà el resultat de cada acte realitzat.

Finalment, es va escollir els representants de l'Assemblea:
- PORTAVEU: Joan Fonollosa
- COORDINADOR GENERAL: Roger San Millán

Amb aquestes bases, s’anima a tots els simpatitzants i adherits a participar activament i treballar de valent per tal d'aconseguir la màxima representació de l'independentisme a les properes eleccions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada